Tinerii Protopopiatului Ortodox Dej s-au bucurat de vizita Înaltpreasfințitului Arhiepiscop și Mitropolit Andrei în tabăra de la Sângeorz-Băi

În decursul zilei de 15 iulie, Înaltpreasfințitul Arhiepiscop și Mitropolit Andrei i-a vizitat pe tinerii din Dej prezenți în tabăra organizată de către Liga Tinerilor Creștini Ortodocși Dej, împreună cu Protopopiatul Ortodox Dej. Cu această ocazie, Înaltpreasfinția Sa le-a adresat acestora un cuvânt duhovnicesc, așezând în inima lor importanța unei vieți trăite în curăție, precum și necesitatea mărturisirii adevărului, comportamente pe care orice tânăr trebuie să le deprindă încă din primii ani ai vieții. 

La finalul cuvântului Său, Părintele Mitropolit Andrei, i-a binecuvântat pe tineri și voluntari, oferind câte un dar cu prilejul acestui moment. De asemenea, cei peste 50 de participanți au pregătit un moment artistic realizat prin coordonarea voluntarilor și sprijinul preoților implicați. 

În cadrul taberei, tinerii au dobândit diverse abilități în urma atelierelor pregătite de către organizatori, au participat la activitățile recreativ-educative, au avut oportunitatea de a socializa și de a se bucura de clipele de neuitat pe care le-au petrecut împreună. Dintre acestea amintim: litografie, brățări, experimente, pictură pe sticlă, confecții lemn, pictură pe figurine de gips, figurine din clay, origami, teatru, pictură pe tricouri, chitară, confecționarea căsuțelor de păsărele, sport, bricolaj, precum și alte activități.

Scopul taberelor organizate de către L.T.C.O.R și Protopopiatul Ortodox Dej este acela de a-i aduce pe tineri mai aproape de Dumnezeu, precum și de a le oferi acestora oportunitatea aprofundării învățăturilor creștine.