Taina Sfântului Maslu, în parohia Bobâlna

20150315_161325Astăzi, 15 martie 2015, în Duminica a treia din Postul Mare, în parohia Bobalna s-a săvârșit Taina Sfântului Maslu. Pe lângă preoții din cercul pastoral Bobâlna, credincioșii au avut în mijlocul lor pe Preacucernicul Părinte inspector școlar Marian Sidon, pe Preacucernicul Părinte Protopop Ioan Buftea și pe Preacucernicul Părinte Horea Saitis de la Spitalul Orășenesc Huedin.

Cu binecuvântarea IPS Andrei, părintele Horea Saitis a adus spre închinare credincioșilor din Bobâlna și din toate împrejurimile, raclă cu o părticică din moaștele Sfântului Nectarie de Eghina.

La sfârșitul slujbei, părintele Marian Sidon a adresat credincioșilor un cuvânt de învățătura despre Sfânta Cruce , asumarea Crucii și felul în care trebuie înțelese și primite suferințele în această viață. După această, părintele. Horea Saitis , la invitația părintelui Protopop , a vorbit credincioșilor despre viață și minunile Sfântul Nectarie și despre folosul închinării la Sf. Moaște.

La final , părintele paroh Marius-Vasile Abrudan a mulțumit IPS Andrei pt binecuvântarea primită, a adus mulțumiri părintelui inspector și părintelui Ioan Buftea care a vizitat parohia, pentru prima data în calitate de protopop al Dejului.