Sari la conținut

Tabere organizate de Protopopiatul Ortodox Român Dej

În perioada iulie-august 2020 Protopopiatul Ortodox Român Dej organizează două Tabere de vară.

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Arhiepiscop și Mitropolit Andrei, Liga Tinerilor Creștini Ortodocși și Protopopiatul Ortodox Dej, vor organiza și în această vară două tabere destinate copiilor cu vârsta între 8-12 ani (perioada 13 iulie – 18 iulie), precum și tinerilor cu vârsta între 13-16 ani (perioada 24 august – 29 august). În acord cu anul omagial al ,,Pastorației părinților și copiilor” și ,,Anul comemorativ al filantropilor ortodocși români”, tematica taberelor va fi ,,Tinerețea și Educația creștină” în viața fiecărui tânăr. În cadrul taberei vor fi desfășurate o serie de activităţi, precum: ateliere de lucru, activități sportive, concursuri, drumeții, discuţii pe marginea unei teme propuse, activităţi pentru cultivarea abilităţilor practice, foc de tabără, discuții cu părintele taberei și alți invitați, precum și alte activități educative și recreative.
Disponibilitatea locurilor este de 50 locuri/tabără iar costul unei taberei este de 475 RON, fiind incluse: transportul, cazarea, trei mese pe zi, precum și alte facilități. Asigurarea locului în tabăra este realizată doar în momentul achitării avansului de 150 RON și a completării formularului de înscriere. Avansul se restituie în situația în care este anunțată lipsa participării cu cel puțin 30 de zile înainte de începerea taberei.
Taberele organizate de LTCOR Dej și Protopopiatul Ortodox Dej, sunt un mediu în care, pe lângă diversele lucruri pe care le învaţă, tinerii au ocazia să-L cunoască mai mult pe Dumnezeu și experimenteze apartenenţa lor la Biserică altfel decât în parohii sau în familie.
Informații și detalii suplimentare: 0745670422 Pr. Vlad Todoran