Sari la conținut

Tabără pentru tineri organizată de Protopopiatul Ortodox Dej

Protopopiatul Ortodox Român Dej, împreună cu Liga Tinerilor Creștini Ortodocși din Dej, a organizat o tabără pentru tineri la Centrul Misionar de Tineret ,,Ioan Bunea”, din Sîngeorz-Băi,  al Arhiepiscopiei Clujului.

Tabăra de iarnă pentru tinerii cu vârste cuprinse între 8 și 15 ani, a fost organizată la începutul lunii februarie. Această tabără  a fost       coordonată de părintele Ioan Adrian Sîntiuan , responsabil pentru tineret al Protopopiatului Dej, cu sprijinul exemplar oferit de către părintele Vlad Todoran și părintele  Mihai Bodnariuc, dar și a tinerilor voluntari implicați în această minunată tabără.

Programul taberei a fost unul diversificat, tinerii participând la activități precum: ateliere de cruciulițe, brățări, sport, comunicare, gastronomie, fetru, litografie, teatru și experimente. De asemenea, tinerii participanți s-au bucurat de diverse activități recreative și educaționale, precum jocurile de cunoaștere, drumeții, ,,Marele joc”, jocurile de grup și individuale ce au fost desfășurate prin implicarea tinerilor voluntari.

Tinerii au avut ocazia de a participa atât la Sfânta Liturghie, cât și la discuțiile duhovnicești. Părintele Mihai Bodnariuc, s-a preocupat de zidirea sufletească a tinerilor, explicând importanța Bisericii în viața tinerilor, necesitatea spovedaniei și informații despre semnificația veșmintelor preotului.

Tabăra s-a încheiat prin tradiționalul foc de tabără în acordul cântecelor de chitară și a zâmbetelor tinerilor participanți.

Tabăra de iarnă din acest an a adunat împreună peste 50 de tineri participanți și 17 voluntari, voluntari care s-au dedicat și au încercat să ofere tinerilor momente de neuitat.

                              Oana Lador- Voluntar Tabără