Sari la conținut

Seri de rugăciune la biserica Spitalului Municipal Dej

La biserica cu hramul Sfinții Doctori fără de arginți Cosma și Damian, din incinta Spitalului Municipal Dej, a avut loc în prima săptămână din Postul Nașterii Domnului, un program special de slujbe dedicate bolnavilor.  La finalul a mai multe seri de rugăciune, părintele Pavel Pop, slujitor la Biserica Spitalului, a invitat mai mulți preoți, pentru a fi săvârșită Taina Sfântului Maslu, pentru bolnavii Spitalului dar și pentru credincioșii care au fost prezenți.

Cuvântul de învățătură a fost susținut de către părintele Ioan Buftea, protopop al Dejului. Părintele a subliniat  câteva din provocările zilelor noastre și a oferit soluții pentru depășirea acestora.

Seara a fost încheiată de către părintele Pavel Pop, care a mulțumit lui Dumnezeu pentru că și în acest an, în prima săptămână din Postul Nașterii Domnului, serile de rugăciune organizate cu mult drag, au adunat atât preoți cât și mulți credincioși.

Această inițiativă de a săvârși Taina Sfântului Maslu, în prima săptămână a fiecărui post, are o tradiție de peste 20 de ani și îi aparține părintelui Pavel Pop, slujitor la biserica din cadrul Spitalului Municipal Din Dej.