Ședință în Protopopiatul Ortodox Dej

                                                                                                                                  Azi, 12 aprilie 2016, a avut loc ședința lunară a preoților din Protopopiatul Ortodox Român Dej. Ședința a început cu o ectenie pentru adormita întru Domnul, Maria CHIRILĂ, mama secretarului Protopopiatului Ortodox Dej Părintele Gavril CHIRILĂ și a Părintelui Ioan CHIRILĂ Președintele Senatului Universității Babeș-Bolyai Cluj.

În prima parte a ședinței au fost aduse mulțumiri preoților implicați în evenimentul caritabil desfășurat în data de 11.04.2016, în cadrul căruia s-a adunat suma de 27 500 pentru Andrei Fagea, un copilaș de doar 4 ani și jumătate care suferă de epilepsie și deasemenea au fost aduse mulțumiri conducerii Asociației Filantropia Ortodoxă Dej și voluntarilor asociației care s-au implicat activ în desfășurarea acestui eveniment.

În partea a doua, au fost purtate discuții cu caracter administrativ-bisericesc, Părintele Protopop Ioan BUFTEA, mulţumind cu această ocazie preoţilor, pentru implicarea activă în cadrul colectei “Fondulul Central Misionar”. Întâlnirea s-a încheiat cu informații privind Conferinţa preoţească de primăvară, din cadrul Protopopiatului Ortodox Dej, ce va avea loc joi 19 mai 2016 și va fi prezidată de Înaltpreasfinţitul Părinte Arhiepiscop şi Mitropolit Andrei.