Seară de rugăciune organizată de parohia „Adormirea Maicii Domnului”

Duminica ,13 sept.2015 , Biserica „Adormirea Maicii Domnului” Dej II ,cei doi preoti Ioan BOLBOS , paroh si Emil SABADAS, au organizat un pelerinaj pe Dealul Bacaului in poiana proprietate a parohiei, la ora 16,00. Credinciosii au mers pe jos, cu masinile sau cu cele doua autobuze incepand cu ora 15,30 ,din fata bisericii, de pe strada Regina Maria , nr.4.

In altarul de vara, preotii din Cercul preotesc Dej si imprejurimi, in frunte cu parintele protopop Ioan BUFTEA, au savarsit Slujba Vecerniei cu Litie a Praznicului Inaltarii Sfintei Cruci. De asemenea s-au facut rugaciuni pentru inceputul de an scolar si pentru binecuvantarea celor prezenti si ungerea cu untdelemn. Cuvantul de invatatura a fost rostit de parintele protopop Ioan Buftea, care le-a vorbit credinciosilor despre asumarea crucii , iar parintele paroh Ioan Bolbos a multumit lui Dumnezeu pentru vremea frumoasa si celor prezenti pentru participare.

Pelerinajul se face anual in aceasta locatie. Anul acesta fiind vremea prielnica, au fost prezenti multi credinciosi din Dej si imprejurimi, precum si oficialitati locale dejene – primarul Morar Costan si viceprimarul Aurelian Muresan .

Dupa rugaciunile ce s-au facut, a urmat o agapa frateasca, oferita de Consiliul si Comitetul parohial ,preotilor si celor peste 300 de credinciosi participanti la aceasta ceremonie.