Sari la conținut

PAROHIA ORTODOXĂ CĂȘEIU ȘI-A SĂRBĂTORIT HRAMUL

Cu aleasă dragoste de Dumnezeu, astăzi 26.06.2016, credincioșii Parohiei Ortodoxe Cășeiu, au participat în număr foarte mare, la Sfânta și Dumnezeiasca Liturghie. Cu toate că  ,,Sfinții Apostoli Petru și Pavel” sunt ocrotitorii bisericii, consiliul parohial a hotărât să serbeze anticipat hramul, motivul fiind prezența “Fiilor satului”, veniți din alte localități.

La această frumoasă sărbătoare, în mijlocul soborului de preoți, a fost prezent părintele protopop Ioan BUFTEA, care a pus în sufletele celor prezenți un bogat cuvânt de învățătură despre Sfânta Scriptură și despre obligația părinților de a învăța pe copii lor despre credința moștenită de la străbunii noștri.

La final, părintele paroh Ioan ROȘCA a mulțumit Bunului Dumnezeu pentru toate realizările, părintelui protopop, preoților coliturghisitori, credincioșilor prezenți care au dat dovadă de iubire de Dumnezeu și iubire de locurile natale, dar și tuturor celor care au fost prezenți “cu gandul” la acest minunat moment de revedere a “Fiilor satului”