O nouă ediție a ,,Cupei Prieteniei” la Fotbal organizată de Protopopiatul Dej

Pe perioada a două zile, Protopopiatul Ortodox Român Dej în parteneriat cu Școala Gimnazială „Mihai Eminescu” Dej, a organizat un Campionat de fotbal intitulat „Cupa Prieteniei 2017”, pentru tinerii din parohiile aparținătoare Protopopiatului Ortodox Român Dej. În data de 04.11.2017 a avut loc, în Sala de Sport a Școlii „Mihai Eminescu”, etapa de semifinale și finale, iar clasamentul final a fost următorul:
Locul I – Parohia Ortodoxă Dej III
Locul II – Parohia Ortodoxă Mănăstirea
Locul III – Parohia Ortodoxă Dej II
Locul IV – Parohia Ortodoxă Jichișu de Jos
  Membrii echipelor de fotbal au primit câte o diplomă de participare la acest campionat, ocupanții premiilor II și III au primit și câte un trofeu, iar echipa de la Parohia Dej III a primit trofeul pentru locul I și câte o medalie pentru fiecare jucător. Tinerii au fost foarte încântați că au avut ocazia să intre în această competiție și au spus că abia așteaptă următoarea ediție.
Părintele Ioan Buftea, Protopopul Dejului, cel care a inițiat această competiție, a declarat următoarele: ,,Prin acest Campionat de fotbal am încercat să le oferim tinerilor noștri o alternativă frumoasă de petrecere a timpului liber. Cu siguranță această competiție se va desfășura și anul viitor. Felicitări tinerilor pentru implicarea și talentul lor și deasemenea mulțumim părintelui Adrian Sîntiuan, responsabil cu Activitățile pentru Tineret din Protopopiatul Dej, pentru implicarea exemplară!”.