Sari la conținut

Misiune teologică în Parohia Guga

Dascăli și studenți de la Facultatea de Teologie Ortodoxă din Cluj-Napoca prezenți în Parohia Guga

Duminică, 27 noiembrie 2022, a fost o zi de aleasă bucurie duhovnicească pentr credincioșii din Parohia Ortodoxă Guga, cu filia Valea Gugii din Protopopiatul Ortodox Dej, prin faptul că Înaltpreasfințitul Părinte Arhiepiscop și Mitropolit Andrei a socotit de cuviință să îi trimită în misiune pe Preacuviosul Pr. Grigorie Foltiș, Duhovnicul Facultății de Teologie Ortodoxă din Cluj-Napoca și Arhid. lect. unic. dr. Daniel Mocanu, însoțiți de un grup format din patru studenți teologi, care au dat răspunsurile la Sfânta Liturghie.
La Sfânta Liturghie au participat un număr mare de credincioși, care s-au împărtășit din cuvântul de învățătură cu privire la pericopa evanghelică susținut de către Arhid. lect. univ. Daniel Mocanu. De asemenea, Preacuviosul Pr. Grigorie a așezat în sufletele credincioșilor un gând cu privire la trăirea și pregătirea spirituală legate de sărbătorea Nașterii Domnului.

La final, Părintele Paroh Alexandru Ioan Circa a adresat un gând de mulțumire Înaltpreasfințitului Părinte Mitropolit Andrei pentru dragostea părintească și binecuvântările oferite, cât și grupului misionar pentru marea bucurie oferită credincioșilor Parohiei Guga, prin prezența lor la Sfânta și Dumnezeiasca Liturghie.