Sari la conținut

În premieră, Grupul Vocal Synavlia la Dej

🎶Grupul Vocal Synavlia aduce pe scena orașului Dej un 𝘀𝗽𝗲𝗰𝘁𝗮𝗰𝗼𝗹 𝗲𝘅𝘁𝗿𝗮𝗼𝗿𝗱𝗶𝗻𝗮𝗿 , intitulat „LUMINĂ DIN LUMINĂ”🎶 , în data de 9 aprilie de la ora 19,00, la Centrul Cultural Arta.

✨️Vă invităm într-o adevărată călătorie sonoră specifică perioadei premergătoare a Marii Sărbători Pascale, să audiați o selecție deosebită de 𝗹𝘂𝗰𝗿ă𝗿𝗶 𝗰𝗼𝗿𝗮𝗹𝗲 𝗿𝗼𝗺â𝗻𝗲ș𝘁𝗶 dar și piese din 𝗿𝗲𝗽𝗲𝗿𝘁𝗼𝗿𝗶𝘂𝗹 𝗶𝗻𝘁𝗲𝗿𝗻𝗮𝘁𝗶𝗼𝗻𝗮𝗹, interpretate a capella sau cu acompaniament de pian.

✨️Această experiență profundă și emoționantă a actului artistic, va fi completată de eleganta prezență a 𝗺𝗼𝗱𝗲𝗿𝗮𝘁𝗼𝗮𝗿𝗲𝗶 𝗔𝗹𝗲𝘅𝗮𝗻𝗱𝗿𝗮 𝗖𝗶𝘂𝗿𝗯𝗲, de inserțiile dramatice ale talentatului 𝗮𝗰𝘁𝗼𝗿 𝗩𝗮𝗹𝗶 𝗣𝗼𝗽𝗲𝘀𝗰𝘂, precum și de acordurile 𝗽𝗶𝗮𝗻𝗶𝘀𝘁𝘂𝗹𝘂𝗶 𝗧𝗶𝗺 𝗣𝗮𝘁𝗿𝗶𝗰𝗸 𝗧𝗵𝗶𝗲𝗺𝗲, toate acestea, conturate într-un cadru elegant și inedit de 𝗹𝘂𝗺𝗶𝗻𝗶 ș𝗶 𝗽𝗿𝗼𝗶𝗲𝗰ț𝗶𝗶 𝘀𝗽𝗲𝗰𝘁𝗮𝗰𝘂𝗹𝗼𝗮𝘀𝗲.

In premieră pentru Dej, grupul vocal Synavlia prezintă un Concert de muzică corală sacră intitulat ,,Lumină din lumină”,

Intrarea este gratuită în limita locurilor disponibile

Detalii la nr de telefon: 0750822698

Grupul vocal „Synavlia” din Cluj-Napoca a obținut medalia de aur la un Festival Coral Internațional. Competiția s-a desfășurat recent în Haikou, capitala Insulei Hainan, China. „Synavlia” a obținut medalia de aur la secțiunea Coruri Adulte – Voci Mixte, fiind singurul grup care a reprezentat Europa și, implicit, România dintre toate cele peste 100 de coruri participante la această competiție.

Formațiunea corală, înființată în urmă cu patru ani, este compusă din studenți de la Academia Națională de Muzică „Gheorghe Dima” din Cluj-Napoca și dă răspunsurile la slujbele arhierești din Arhiepiscopia Clujului. Caracterizați prin valorile creștine cultivate cu dragoste față de Biserică, tinerii întreprind o bogată activitate cultural-religioasă, atât în Eparhia Vadului, Feleacului și Clujului, cât și în diaspora. Demn de remarcat este faptul că în primăvara anului trecut, membrii Grupului vocal „Synavlia” au reprezentat România și la Festivalul Internațional de muzică corală „Vox Lecensis”, găzduit de orașul Lucca (Italia).