Sari la conținut

Hram în parohia Bobâlna

În a doua zi de Rusalii , de sărbătoarea Sfintei Treimi, parohia noastră a îmbracat haine de sărbătoare, sărbătorind  hramul Bisericii.
In aceast an , la Sfanta Liturghie au slujit toti preotii care au facut misiune de-a lungul anilor in parohia Bobalna. AStfel, au slujit Pc. Pr. Santa Dacian de la Parohia Sangiorz-Bai, Pc. Pr. Marcel Agrisan de la parohia Cetatea Fetei din Floresti si Pc. Pr Mircea Dragos de la parohia Coplean. In  cuvantul de invatatura din cadrul Sfintei Liturghii, pr. Marcel Agrisan a vorbit despre momentele minunate petrecute in aceasta parohie si apoi a evidentiat locurile din Sf Scriptura unde se vorbeste despre Sfanta Treime si le-a vorbit oamenilor despre prezenta reala a Sfintei Treimi in viata noastra.
Ziua a fost una incarcata de emotii si bucurie, la sfarsitul Sfintei Liturghii, fiecare preot simtind nevoia sa transmita credinciosilor un mic cuvant in amintirea anilor petrecuti in aceasta parohie. La sfarsit preotul paroh a multumit invitatilor pentru impreuna-slujire,  a multumit tuturor pentru implicarea in organizarea hramului si i-a invitat pe toti cei prezenti  la o mica agapa a bucuriei in curtea bisericii.
Pr. Marius-Vasile Abrudan