Sari la conținut

Concert de pricesne și lansare de CD la Dej intitulat,,Veniți, creștini, la rugăciune!”

Înaltpreasfințitul Părinte Andrei, Arhiepiscopul Vadului, Feleacului și Clujului și Mitropolitul Clujului, Maramureșului și Sălajului, a participat joi, 11 aprilie 2024, la Concertul extraordinar de pricesne cu lansarea CD-ului ,,Veniți, creștini, la rugăciune!” al interpretei Ioana Breda Morar, apărut cu binecuvântarea Înaltpreasfinției Sale.  

Evenimentul a avut loc de la ora 18:00, la Biserica „Sfânta Treime” din Dej, în prezența Mitropolitului Andrei, a oficialităților civile și militare, precum și a numeroși clerici și credincioși.

În deschiderea concertului, Părintele Mitropolit Andrei a rostit un cuvânt de binecuvântare, a apreciat activitatea interpretei Ioana Breda Morar, care este profesor de canto clasic și muzică tradițională la Palatul Copiilor Cluj – structura Dej, și a felicitat-o cu prilejul lansării CD-ului intitulat ,,Veniți, creștini, la rugăciune!”.

Concertul a fost susținut de artista Ioana Breda Morar, alături de Floricica Moga, Roxana Reche, Nicolae Plută și Dorina Narița – soliști profesioniști ai Ansamblului Folcloric al județului Alba din cadrul Centrului de Cultură „Augustin Bena”, precum și de Grupul vocal de copii din cadrul Secției de canto clasic și folclor muzical a Palatului Copiilor Cluj – structura Dej, coordonat de prof. Ioana Breda Morar.

Evenimentul, prezentat de protopopul Dejului, preotul Ioan Buftea, a fost organizat cu sprijinul și implicarea domnului Alexandru Pal, manager al Centrului de Cultură „Augustin Bena” din Alba Iulia.

Mai multe fotografii AICI

Autor: Darius Echim / Mitropolia Clujului

Foto credit: Vasile Sârb / Centrul de Cultură „Augustin Bena” din Alba Iulia