Sari la conținut

Concert de pricesne la Parohia cu hramul „Sfanta Treime”

concert-pricesne-biserica-1

Biserica Ortodoxă III Dej, cu Hramul ”Sfânta Treime”, de pe Dealul Florilor a găzduit în această seară, cu începere de la ora 18, un concert de pricesne.

Biserica Ortodoxă III Dej, cu Hramul ”Sfânta Treime”, din cartierul Dealul Florilor s-a dovedit a fi neîncăpătoare pentru sutele de credincioși care au răspuns ”prezent” invitației de a participa la acest concert de pricesne. Corala ”Armonia” a Centrului Cultural ”Arta”, dirijor Doina Sima Minea, a fost cea care a deschis evenimentul, imediat după cuvintele rostite de preotul Ioan Buftea, Protopopul Dejului.

Soliștii care i-au încântat pe credincioși cu cele mai frumoase cântări bisericești, timp de mai bine de o oră, au fost Anca Suciu, Zina Doboș, Cristina Beldean Moșuțan, Mădălina Mârza, Dorina Grad, Alina Zanc, Ioana Breda Morar, Ioan Dordoi, Felix Gălan, în timp ce Mariana Reman a recitat câteva strofe.

Concertul de pricesne, organizat cu prilejul sărbătoririi Floriilor, a fost organizat de Protopopiatul Ortodox Dej, în colaborare cu Primăria Municipiului Dej.

Sursa articol: Dej24