Sari la conținut

Cerc Preoțesc în Protopopiatul Dej

Preoții din Municipiul Dej s-au întrunit, pentru a II-a oară anul acesta, în cadrul Cercului Preoțesc Dej

Duminică ,16 februarie 2020, preoții din Municipiul Dej, s-au întrunit în cadrul Cercului Preoțesc Dej. După ce a fost săvârșită Taina Sfântului Maslu, părintele Ioan Buftea, protopopul Dejului, a rostit un cuvânt de învățătură în care a evidențiat rolul tăcerii în viața omului.

,,Omul care știe să tacă dă dovadă de stăpânire de sine. A ști să taci nu înseamnă a nu rosti cuvinte care îți vin pe limbă când ești provocat ci înseamnă să ai foarte multă răbdare și mai ales să nu dai replici tăioase, chiar dacă îți vine să le dai.”

Întrunirea Cercului Preoţesc Dej a avut loc la Biserica Dej III cu hramul ,,Sfânta Treime”. Au participat preoții din Municipiul Dej împreună cu credincioșii pe care aceștia îi păstoresc.

În încheiere, părintele Câmpean Ioan, preot la Parohia Dej III, a mulțumit lui Dumnezeu pentru această seară de rugăciune, părintelui protopop pentru cuvântul de învățătură, preoților prezenți și în mod deosebit tuturor credincioșilor care au fost prezenți la acest popas duhovnicesc.