Celebrarea celor 25 de ani de la reînființarea Despărțământului Asociațiunii ASTRA Dej

DSC_0128Vineri 24 aprilie,începând cu ora 18, în Sala Mare a Primăriei din Municipiul Dej, a avut loc celebrarea celor 25 de ani de la reînființarea Despărțământului Asociațiunii ASTRA Dej.
    La acest eveniment aniversar a participat și Înaltpreasfințitul Părinte Andrei, Arhiepiscopul Vadului, Feleacului și Clujului, și Mitropolit al Clujului, Maramureșului și Sălajului , care a săvârșit o slujbă de mulțumire și a rostit un cuvânt de învățătură pentru toți astriștii adunați din întreaga țară.
    Alături de Înaltpreasfinția Sa au participat preoți din Protopopiatele Dej și Gherla, autorități locale și centrale, precum și mulți oameni de cultură.Cei prezenți s-au bucurat să-l aibă alături și pe domnul profesor Dumitru Acu, președintele ASTRA la nivel național.
    La finalul întâlnirii, domnul Radu Gavrilă, președintele Despărțământului ASTRA Dej, a mulțumit în mod deosebit Înaltpreasfinției Sale Andrei pentru bucuria de a fi alături de astriști la acest moment aniversar, acordându-i diploma de Membru de Onoare al Despărțământului Asociațiunii ASTRA Dej.Totodată părintele  Ioan Buftea ,Protopopul Dejului a fost prezentat ca noul membru al ASTRA Dej.