Sari la conținut

Bucurie duhovnicească în Parohia Suarăș

Bucurie duhovnicească pentru credincioșii Parohiei Suarăș, părintele arhimandrit Benedict Vesa a fost prezent în mijlocul lor.

La invitația părintelui paroh Cristian Cârlogea, în Duminica a II-a după Rusalii, a Sinților  Români, credincioșii parohiei Sfinții Arhangheli ,,Mihail șiGavriil” din localitatea Suarăș, protopopiatul Dej, au avut bucuria de a-l avea în mijlocul lor pe părintele arhimadrit Benedict Vesa,  secretarul eparhial al Arhiepiscopiei Ortodoxe a Vadului, Feleacului și Clujului.

În cuvântul de învățătură, părintele arhimandrit, a pus la sufletul credincioșilor un ales cuvânt duhovnicesc, având ca subiect principal sfințenia.

,,Doarprin participarea la Sfânta Liturghie și împărtășirea cu Sfintele Taine putem ajungem la sfințirea trupului și a sufletului, și deci la mântuirea pe care o dorește fiecare credincios”, a subliniat părintele arhimandrit Benedict Vesa.

La finalul Sfintei Liturghii părintele paroh Cristian Cârlogea a mulțumit Bunului Dumnezeu pentru binecuvântatul moment de rugăciune și deasemenea, în numele credincioșilor, părintelui arhimandrit Benedict Vesa, pentru prezența în Parohia Suarăș și pentru cuvântul de învățătură.