Sari la conținut

Acțiune filantropică desfășurată de către Parohia Dej II

Elevii de la Colegiul National “Andrei Muresanu“ Dej, desfasoara  in cadrul SNAC, in perioada 16-20 noiembrie,  activitatile caritabile “Saptamana fructelor si legumelor donate”.

Astfel, miercuri,18.11.2015, in cadrul atelierului gastronomic de la Parohia “ Adormirea Maicii Domnului“ Dej II, liceenii instruiti de doamna prof. Calina Gavrea si sustinuti de cateva femei din Comitetul Parohial, au fost initiati in pregatirea unor mancaruri de post pentru un numar de 40 de persoane nevoiase din parohie .

Parohia „Adormirea Maicii Domnului” Dej II ii felicita si le multumeste tinerilor voluntari de la CNAM pentru aceasta initiativa laudabila, de a face fericite persoane nevoiase, triste si bolnave, de a le oferi rodul ostenelii lor de o zi, adica o masa calda de post si un pachetel de fructe.

Am constatat ca satisfactia lor a fost pe masura efortului depus, deoarece aceste persoane au fost vizitate de catre voluntarii insisi insotiti de cei doi  preoti si de d-l prof. Bacila Romul, experimentand  astfel din plin bucuria daruirii.

Sustinem astfel de activităţi de voluntariat care să se desfăşoare în parohia noastra, deoarece vrem sa aducem un plus de mangaiere si sa le stergem lacrima suferintei din ochii celor  care au nevoie de  ajutorul nostru si mai mult, tinerii formati ca voluntari vor fi mai buni, mai saritori si mai apropiati de nevoile celor din jur.