A III-a ediție a concertului anual „Colind – din suflet de copil”

IMG_0270

Vineri, 04 decembrie, începând cu ora 17:00, la Biserica Ortodoxă cu hramul Sfinții Arhangheli Mihail și Gavril din Dej, s-a desfășurat a III-a ediție a concertului de colinde ”Colind- din suflet de copil”. Acest eveniment religios-cultural a fost organizat de către Protopopiatul Ortodox Român Dej, Asociația Tinerilor Creștini Ortodocși Dej și implicarea Școlilor din Municipiul Dej. Au participat 230 de colindători, pregătiți și însoțiți  de profesorii de religie, de alte cadre didactice, precum și de conducătorii Instituțiilor de Învățământ. Ne-am bucurat de prezența autorităților centrale și locale, precum și de prezența unui număr mare copii, părinți și bunici.

La nivelul Municipiului Dej există o bună colaborare între Biserică și Școală, astfel că acest eveniment se datorează celor 3 piloni importanți ai societății: Familie, Școală și Biserică.
Fiind acest concert organizat în preajma Sărbătorii Sfântului Ierarh Nicolae, ocrotitorul și bucuria copiilor, colindătorii au fost răsplătiți cu daruri și diplome.
Dăm Slavă lui Dumnezeu pentru că am fost învredniciți să ascultăm cele mai frumoase colinde, colinde din suflet de copil.

Doresc să mulțumesc tuturor preoților din Dej, profesorilor, părinților și în mod deosebit copiilor, care prin glasurile lor îngerești ne-au adus vestea cea bună a venirii Domnului Hristos.